Site-ul „unpasinainte.edu.ro”

 A apărut site-ul  unpasinainte.edu.ro.

 

site-ul

 

Etichete Technorati: ,,,
Reclame

4 răspunsuri

 1. hotii! ne dau amenzi acum de 500? nu mai avetzi ce fura mah ? alocatzie e de 40,se poate trai din asta? si pe deasupra ne mai dati si amenda? nu va ganditi ca ne lasam toti de scoala din cauza prostiei voastre?nu va ganditi ka o sa ramanem niste inculti? totul din cauza lacomiei voastre…nu va mai ajung sutele de milioane?vreti mai mult? hotzii jos ku voi lacomilor….sa furatzi de la copii,voi nu judecatzi cand datzi un kkt de lege ca asta? sunteti drogatzi ,chiori,batutzi in kp? sa vedeti cand o sa se goleasca scolile…

  Apreciază

  • Comentariul de mai sus, al lui Andrei, va fi publicat cu scuzele de rigoare pentru cititorii care nu aprobă un astfel de limbaj. Și totuși…trăim în România și tocmai de aceea este nevoie și de amenzi. În teorie un părinte este responsabil toată viața pentru copilul său. În practică această responsabilitate devine o povară îngrozitoare pentru unii (destul de mulți) părinți cam pe la clasa a V – a. Pretexte, motive sau replici de genul : „nu mai am ce să-i fac”, „n-am știut că nu e la școală (vreo 10 zile)”, „n-am putut veni la ședințe(vreo 6 luni) fiindcă am servici”, „trebuie să se descurce singur/ă fiindcă acum e mare (11,12,13 ani)”, „eu îl îmbrac, îl încalț și îi dau să mănânce”, etc. aud în fiecare zi iar părinți care folosesc o exprimare „colorată” destul de frecvent. Probabil cel care a comentat mai sus e un astfel de părinte? Și utilizează și cu copilul său un astfel de limbaj? Sau e un viitor părinte ceea ce e și mai grav. Comentarii ulterioare utilizând cuvinte vulgare, exprimare agresivă sau înjurături, nu vor mai fi publicate.

   Apreciază

 2. este bine ca se ataseaza clasa a noua la scoala generala.in acest fel si cei cu posibilitati financiare mai redusese pot bucura cu adevarat de scoala!anulati si titularizarea.in acest fel nu mai stau profesorii incastrati pe viata pe catedrele batute in cuie inca de pe vremea repartitiilor guvernamentale.vor fi nevoiti sa se mai pregateasca si sa tina pasul cu vremurile,nu sa invete,unii dintre ei ,o lectie inaintea elevului!celor slabi le este frica de competitie ori si viata este o competitie.sa nu renuntati si dumnezeu sa va ajute!

  Apreciază

  • Sunt de acord cu ceea ce spuneti. Nu-mi dau seama insa daca intr-adevar aceste prevederi vor aduce si schimbarile asteptate fiindca, la noi in Romania, rareori s-a demonstrat ca ceva ce ar fi trebuit sa mearga bine, merge. Si asta fiindca nu e de ajuns doar sa facem legi ci sa si urnim din loc mecanismele care sa produca feed- back-ul. Aceste mecanisme ne lipsesc. Invatamantul si educatia au fost in ultimii 20 de ani, as spune, parazitate. Legi care nu se aplica, ordonante care modifica legile, un personal didactic auxiliar care nu are nici o treaba cu munca didactica decat pe hartie, parinti carora nu le pasa de elevi si as putea continua. Si, era sa uit, profesorii de care vorbiti. Adica cei care considera ca o data invatata „lectia” poti sa o predai ani de zile la fel sau sa o inveti cu elevul in clasa. Da, celor slabi le e frica de competitie.

   Apreciază

Scrie comentariul tău!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Serein'Art

From my heart to your heart

Didia Saint - Georges

Lisette Georgescu: „Nu pleci în umbră Didie dragă, muzica ta va lumina sufletele noastre îndurerate astăzi când ne despărțim de tine.”

Justiție Oarbă

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

EDUCAȚIA ZI DE ZI

Nici o zi fără educație...

Lia Muresan

*Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea încerc să învăţ câte ceva pe lângă fiecare. (Sigmund Freud)

Sfaturi cosmetice

Sfaturi cosmetice pentru ingrijirea pielii

Chirurg Pediatru Cluj

Dr. Surd Adrian - medic specialist Chirurgie Pediatrica

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Dezvăluiri învăluite

FLUXURI DE IDEI ÎNVĂLUITE ŞI DEZVĂLUITE PRIN NEGURA GÂNDURILOR. INTERZIS CELOR CARE NU ÎNŢELEG NIMIC, DIN ORICE!

Gimnaziul Bassarabescu

„Nu pierdeți din vedere omenia! Mai 'nainte de orice, siliti-vă să prețuiți omenia. Fiți oameni!”- Ioan Alexandru Bassarabescu 30. XII.1870 - 29. III. 1952 - scriitor, profesor, om politic și de cultură, publicist, membru al Academiei Române.

MON FRANÇAIS

Apprendre autrement

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Aquarelles

...din pasiune pentru pictură

PRO MUSIC

Educația muzicală în România

bassarabescu2en.wordpress.com/

Motto: „Education...for learning, for earning, for life”

Pro Educație Blog

Informație pentru educație

Viva,viva la musica!

...doar muzica

%d blogeri au apreciat asta: